Dakdekker in Breda | Wat zijn de werkzaamheden en kosten?

Woon je in Breda of omgeving en zoek je een dakdekker die je kan helpen met bepaalde dakwerkzaamheden? Ontdek in dit artikel welke werkzaamheden dakdekkers allemaal uitvoeren, wat de uurtarieven zijn en hoe je een betrouwbare dakspecialist vindt! 

dakdekker breda

Voor welke dakwerken kun je bij een dakdekker in Breda terecht?

Dakdekkers voeren doorgaans diverse werkzaamheden uit. Er zijn echter dakdekkers in Breda met specialismen, waardoor ze zich alleen richten op bepaalde dakwerken. De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

  • Dakonderhoud
  • Dakrenovatie
  • Dakinspectie
  • Dakreparatie
  • Dak vervangen
  • Nieuwe dakbedekking laten leggen

Hoeveel kost een dakdekker in Breda per uur?

Wanneer je een dakdekker in Breda inschakelt, betaal je ongeveer € 35 tot € 40 per uur. Het uurtarief is afhankelijk van verschillende factoren. Als je kiest voor een dakdekker met veel ervaring betaal je doorgaans meer dan voor een dakdekker met minder ervaring. Wat ook een rol speelt bij de kosten van een dakdekker, is het type dakwerk dat uitgevoerd moet worden, de oppervlakte van het dak en de moeilijkheidsgraad van de klus. 

Wat kost een dak laten bedekken per m2?

Het laten plaatsen van nieuwe dakbedekking brengt ook bepaalde kosten met zich mee. Gemiddeld gezien betaal je tussen de € 45 en € 55 per m². Hoe hoog de kosten uitvallen is onder andere afhankelijk van de materialen die gebruikt worden en de grootte van het dak, en dus hoeveel materiaal er nodig is om het volledige dak te bedekken.

Kosten van een dakreparatie voor een plat dak en schuin dak

Wanneer je een dakdekker uit de regio Breda inschakelt voor een dakreparatie dan betaal je gemiddeld € 35 per uur. Per vierkante meter komt dit neer op een prijs tussen de € 150 en € 300 voor hellende daken en € 275 voor platte daken. 

Benieuwd naar de kosten van een dakdekker?
Vul het offerteformulier in en ontdek de mogelijkheden en kosten van een dakdekker.
arrow Ontvang offertes op maat

Welke dakdekker in Breda is betrouwbaar?

Wanneer je op zoek gaat naar een dakdekker in Breda is het goed om te weten hoe je dit het best kunt aanpakken. Je wilt natuurlijk wel een betrouwbare dakspecialist vinden die de klus volledig naar wens uitvoert. Er zijn verschillende stappen, die we hieronder verder toelichten. 

Stap 1. Beschrijf de opdracht en vraag offertes aan

Via ons offerteformulier kun je eenvoudig de opdracht omschrijven. Voor welke klus wil je een dakdekker inschakelen? Welk type dak heb je? Wat voor soort dakbedekking heb je op je dak liggen of wil je laten leggen? Door deze vragen te beantwoorden kun je binnen enkele klikken een goede omschrijving geven. Je kunt het project nog verder beschrijven en zelfs foto’s en bijlagen toevoegen voor extra informatie. Op deze manier kun je offertes op maat aanvragen. 

Stap 2. Vergelijk de prijzen van verschillende dakdekkers in de omgeving

Op basis van de omschreven opdracht worden er dakdekkers in Breda gezocht die je kunnen helpen met je project. Je ontvangt meerdere offertes. Kijk deze offertes goed na. Vergelijk de prijzen en mogelijkheden van de dakdekkers, maar ga ook na hoe compleet de offertes zijn. Staat alle informatie in de offerte? Zijn er nog bijkomende kosten of kleine lettertjes? Stel al je vragen aan de dakdekkers zelf voor een goed beeld van de mogelijkheden en kosten. 

Stap 3. Kies het beste dakdekkersbedrijf en laat de klus uitvoeren

Tijdens het kiezen van een dakdekkersbedrijf is het onder andere goed om te kijken naar de keurmerken van het bedrijf en de garantie die ze bieden. Wanneer je eenmaal een goede dakdekker in de regio Breda hebt gevonden, kun je de samenwerking aangaan en akkoord gaan met de offerte. Vervolgens kun je afspraken maken over de planning van de werkzaamheden en uiteindelijk de opdracht laten uitvoeren. 

dak dekker

Vind een goede dakdekker in regio Breda: gratis offertes

Vind snel en eenvoudig een dakdekker in regio Breda via ons offerteformulier! Vergelijk de prijzen van verschillende professionals in de buurt, vind de beste deal en bespaar op de dakwerkzaamheden voor jouw woning. 

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Wat moet de dakdekker doen?
2*. Wat voor dak heb je?
3*. Welke dakbedekking wens je (of heb je al?)
4. Beschrijf je project
5. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Upload
Uploading…
Done!
Error! .
Je gegevens
Aangenaam!
Gelieve je voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve je familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door je aanvraag in te dienen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.