Dakdekker vinden in Amsterdam? | Prijs + opties voor het dak

Wanneer je op zoek bent naar een dakdekker in Amsterdam is het fijn om te weten waar je op moet letten. Want er bevinden zich veel verschillende dakdekkers in onze hoofdstad, maar hoe kun je nu een vakman vinden die betrouwbaar is, ervaring heeft met verschillende dakwerken en een scherpe prijs biedt? Ontdek het in dit artikel!

dakdekker amsterdam

Hoeveel kost een dakdekker in Amsterdam per uur?

De gemiddelde kosten van een dakdekker in Amsterdam liggen tussen de € 35 en € 45 per uur. Deze prijzen lopen uiteen, omdat ze afhankelijk zijn van verschillende factoren. Dakdekkers met veel ervaring hanteren bijvoorbeeld hogere prijzen dan dakdekkers die minder ervaring hebben. Daarnaast speelt het ook een rol wat voor soort dakwerken je laat uitvoeren, hoe complex ze zijn en hoe lang de werkzaamheden duren.

Wat kost goede dakbedekking laten leggen?

Het laten leggen van nieuwe dakbedekking door een professionele dakdekker kost gemiddeld tussen de € 45 en € 55 per vierkante meter. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het dak. Hoe meer oppervlakte er bedekt moet worden, hoe hoger de kosten uitvallen. Daarnaast speelt het type dakbedekking ook een rol. Voor de ene materialen betaal je meer dan voor de anderen.

Benieuwd naar de kosten van een dakdekker in Amsterdam?
Vraag offertes aan en ontdek welke dakdekkers er zijn in regio Amsterdam. Vergelijk de prijzen!
arrow Ontvang offertes op maat

Wat biedt een dakdekker in Amsterdam?

Bij de meeste dakdekkers in Amsterdam kun je voor verschillende soorten werkzaamheden terecht. De meest voorkomende diensten die aangeboden worden, zijn: 

  • Dakreparatie
  • Dakrenovatie
  • Gratis dakinspectie
  • Daklekkage herstellen
  • Onderhoud van het dak
  • Dakbedekking vervangen
  • Dak volledig vervangen

Houd er wel rekening mee dat er ook dakdekkers zijn die niet alle diensten aanbieden, maar bepaalde specialismen hebben. Zoek je bijvoorbeeld een dakdekkersbedrijf in Amsterdam dat volledig gericht is op dakrenovaties? Dan is het goed om hier rekening mee te houden tijdens je zoektocht. 

24/7 spoed service voor lekkages

Er zijn dakdekkersbedrijven in Amsterdam die een spoedservice aanbieden. Wat houdt dit precies in? Dit betekent dat ze 24/7 bereikbaar zijn voor spoedgevallen. Wanneer je bijvoorbeeld een daklekkage hebt die zo snel mogelijk opgelost moet worden, kun je gebruikmaken van de spoedservice. Een lekkage die niet spoedig opgelost wordt, kan voor ergere problemen zorgen in huis. Met een spoedservice kan dit voorkomen worden.

dak bedekken

Betrouwbare dakdekker zoeken: aandachtspunten

Waar moet je op letten als je een dakdekker in Amsterdam gaat zoeken? Welke aandachtspunten zijn het belangrijkst? We hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat je weet waar je op moet letten in je zoektocht naar een dakdekker. 

1. Ervaringen van voorgaande klanten

Uit ervaringen en reviews van voorgaande klanten kun je vaak al veel opmaken over de betrouwbaarheid van een dakdekker. Worden de werkzaamheden op de juiste manier uitgevoerd? Worden afspraken nagekomen? Houdt het bedrijf zich aan de afgesproken prijs? Door deze informatie van eerdere klanten te horen, kun je zelf een goede inschatting maken of je met een dakdekker in zee wilt gaan. 

2. Certificeringen en ervaring van de dakdekker

De ervaring en certificeringen van de dakdekker zijn belangrijke punten. Heeft de specialist jarenlange ervaring en alle benodigde certificeringen? Dan kun je ervan uitgaan dat het een geschikte dakdekker is die zijn werk op de juiste manier uitvoert. Daarnaast zijn er ook dakdekkersbedrijven die certificeringen hebben voor het materiaal dat gebruikt wordt. Denk hierbij aan de KOMO-certificering

3. Garantie op werkzaamheden en materialen

Wat voor garantieregeling biedt de dakdekker aan? Dit is een belangrijk aandachtspunt, want als blijkt dat er na de dakwerken iets niet helemaal in orde is, kun je hierop terugvallen. Er zijn dakdekkers in Amsterdam die tot wel 30 jaar garantie bieden op de gebruikte materialen en tot 10 jaar garantie op de werkzaamheden.

Vind een erkende dakdekker in regio Amsterdam met gratis offertes

Wil je dakwerkzaamheden laten uitvoeren aan jouw woning in regio Amsterdam en ben je benieuwd naar de prijzen? Vraag dan offertes op maat aan via onderstaand formulier. Zo kom je in contact met de beste dakdekkers in de regio en ontvang je vrijblijvend advies. Vergelijk offertes en schakel de dakdekker naar keuze in!

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Wat moet de dakdekker doen?
2*. Wat voor dak heb je?
3*. Welke dakbedekking wens je (of heb je al?)
4. Beschrijf je project
5. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Upload
Uploading…
Done!
Error! .
Je gegevens
Aangenaam!
Gelieve je voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve je familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door je aanvraag in te dienen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.